Nejnovější recenze ze sekce Nafukovací lehátka
Intex 58802 King Kool
Přidáno: 12. září 2023
(naposledy upraveno 12. září 2023)
Zakoupeno v BazenyShop.cz
Po prvním použití začalo utíkat ve spoji. Musela jsem si koupit lepidlo a nakonec se to podařilo slepit. Jen se mi lehátko prodražilo o 130,- Kč.
- dobrá cena
- ideální na cesty
doporučuji. spokojenost
- Super lehátko
Lehátko jako takové je super, skladné a stačí nafouknout, ve vodě pohodlné. ALE, provedení sváru sítě a vzduchových válců je velmi mizerné, špatně vymyšlené. U prvního lehátka svár vydržel asi pět nasednutí, pak se natrhl a objevila se dírka. Tu jsem zalepil a lehátko vydrželo dvakrát déle, pak se natrhl svár u druhého válce a lepení jsem vzdal. V domnění, že se občas objeví zmetek, koupil jsem lehátko druhé, ale zase se natrhl svár a objevila se dírka. Ten spoj je prostě špatně vymyšlený a dříve či později se natrhne a je po parádě.
Dobrá cena, docela kcalitní lehátko.
- Dle představ
Žádná nebyla zjištěna
Skvěle se hodí na relax na vodě.
Skvělá věc pro relax ve vodě.
- splnilo očekávání
Naprosto skvělé lehátko pro dospělé.
nevýhoda- žádná
dobrá věc
- Kvalitní matrace vyrobená z pevného plastu.
Rychlé dodání
- Použila jsem s dcerou na dovolené v Chorvatsku, kde letos byly nebývale často a nebývale veliké vlny a Váš produkt byl naprosto úžasný a i díky tomu jsme si dovolenou užily bez jakýchkoliv negativ. NAPROSTO VŠEM DOPORUČUJI!!!
Lehátka budou použita až koncem srpna u moře. Zatím nemůžu hodnotit, ale věřím, že budou potačující pro moje vnoučata.
- Cena a kvalita
Parádní za velmi příznivou cenu !!!!
- Poměr ceny a užitku na 1*
Parádní za velmi příznivou cenu !!!
- Skladnost
- Funkcnost
Top nafukovacka do bazenu. Kdyby jeste mela pastelove barvy.
zatím jsme produkt nevyzkoušeli až po dovolené
Velky a stabilní
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »